További információk a termékről:
50 oldalas anyag
Az 50 oldalas tudásanyagban minden fontos információ megtalálható ahhoz, hogy elsajátíthasd a macaron sütéshez szükséges ismereteket. A legegyszerűbb elkészítési móddal és a részletes lépésről-lépésre leírással ez nagyon gördülékenyen fog menni. Nem csak a módszerről tájékozódhatsz a tudásanyagból, hanem az alapanyagokról és a szükséges eszközökről is. Miután pedig sikerült megsütni a macaronokat, megismerhetsz négy különböző ízű töltelékreceptet és annak elkészítési menetét is. Ezen felül különféle praktikákat is találhatsz, pl. miként tudod tárolni ezeket a finomságokat.
Macaronhéj videó
A szinte vágatlan verzióban bemutatott közel fél órás videó lehetőséget ad arra, hogy szimultán módon végig követhető legyen a macaron sütése az előkészületektől a sütésen át egészen a betöltésig. Mivel a macaron végeredménye nagyban múlik a maraconizálás technikáján, ezért erre a részre külön figyelmet kell szentelni, mely a videó segítségével könnyebben vizualizálható és elsajátítható. A videó alatt elhangzó folyamatos és részletes magyarázat segít abban, hogy mindenki számára érthető legyen.
Ganache videó
Ebben a részben négy különböző ízű macaron tölteléket mutatok be videón, melyhez ráadásként az egyikhez szükséges alapkrém elkészítésében is segítségedre leszek, ezt is láthatod majd. Figyelemmel kísérheted, hogyan kell az alapkrémet ízesíteni, milyen részletekre kell figyelni, és milyen ötleteket lehet alkalmazni, hogy a végeredmény igazán ínycsiklandozó lehessen. Bemutatok többféle betöltési technikát, hogy minél változatosabban készíthesd el ezeket a desszertkülönlegességeket.
A tananyag tartama:
- E-book mely lépésről-lépésre bemutatja az macaron elkészítési folyamatot
- Macaron héjak elkészítése videó
- Macaron ganache elkészítése videó 4 féle töltelék elkészítésével, betöltésével